Seven to go

2014-09-10 ♥ 07:44:12
Idag är det precis en vecka kvar till bf men jag önskar verkligen att du kommer innan dess. Just nu är jag inlagd på sjukhus då jag har ett helvete med allt igen och jag vill bara att detta ska vara över!
I torsdags konstaterade min läkare vid undersökning att inget var på gång och allt fortfarande var "omoget" där nere. Där och då hade jag nått min gräns och bröt ihop totalt och tappade all min energi som jag hade kvar.
När jag sen var tillbaks i måndags för att få en hinnsvepning så lös hela min värld upp på nytt när hon kände att det minsann hade hänt grejjer! Jag hade kommit in i latensfasen och redan öppnat mig 2 cm, från att ha varit noll action dagarna innan. Jag blev så glad och fick så mkt nytt hopp och energi och läkaren och bm gissade på att jag skulle föda samma natt eller dagen efter. Eftersom hon dessutom lyckades ge en bra hinnsvepning. Hon sa att har man kommit in i öppningsskedet så är man lixom igång, och det är bara några få som har väldig otur och går flera dagar i latensfasen. SJÄLVKLART skulle jag bli en av dom.
Fick lite blödningar och förvärkar ganska direkt efter hinnsvepningen som sedan fortsatte hela dagen och jag var så förväntansfull! Även slemproppen gick under natten. Plötsligt på kvällen fick jag sån sprängande huvudvärk att det var bara att gå o lägga sig och vänta på att istället vakna av värkar under natten. Men nope, istället blev det en natt full med kräkande och feberfrossa, jag huttrade som en galning och svettades om vart annat trots att tempen visade på ingen feber. Det fortsatte hela morgonen igår och tillslut hade jag kräkts så mycket igen att jag spräckt blodkärlen i ansiktet. Ringde till min bm som fixade tid på spec-mvc på sös och mamma kom direkt och körde mig dit, trots att det var hennes födelsedag.

Nu ligger jag alltså inne men för att detta inlägg inte ska bli alldeles för långt så tar jag resten i ett annat inlägg.
Tack till allas underbara stöttande ord, det gör mycket ♡



Och här kommer förhoppningsvis de sista bilderna på magen !













RSS 2.0